muutama seikkailu lisaa

No joo, nyt on sitten mennyt aikaa jo taas niinpaljon etten enää itsekään pysy kärryillä missä mennään. toukokuunalussa tosiaan kävin Burkina Fasossa pyorähtämässä pariviikkoa, ja kaikki meni oikeastaan juuriniinkuin täällä olettaakin asioiden menevän, eli kaikkin muin paitsi suunnitelmien mukaan. suunnitelmat unohdin kotiin, matkasin kumasiin odotin 7 tuntia bussin liikkeelle lähtoa ja sitten matkustin kera hyvan seuran koko yön kohti bolgatangaa. muutamat kerrat pysähdeltiin matkalla tarkistamaan pysähtyneita autoja josko oli tietoa maantieroistoista ja muusta. tilanteet eivat aina minulle täysin auenneet. kerrän myös tyhjennettiin paniikissa bussi kkun se täyttyi savusta ja luultiin sen olevan tulessa. sittenn kuitenkin selvisin hengissä Ouagadougouhun asti jossa olinkin aivan yksin vaikka kielta karttaa tai mitään muutakaan havaintoa tulevista tappahtumista. mutta parasta sillä matkalla oli kitenkin se että aina löysi ihmisiä jotka auttoi, jotka kertoi sulle tarinoita jotka kutsui pöytään istumaan, tai ajelemaan artistien vipbussilla tai ihan miitä vaan. tosiaan löysin sitten tieni jazz in ouagaan joka oli HUIMA olin aivan tosi jeejee mahtavaa taidokasta musiikkia olisieltä löysin myös itselleni kartan ja tien majoittumaan pieneen kulttuurikeskuskseen. Jossa oli sit kaikkee kivaa ohjelmaa myös kuten trumpettibändejä ja muuta.

Tapasin kuitenkin paljon tuttuja, pyöräilin ympäri ouagaa , harrastin paljon kulttuuria ja en puhunut ranskaa. En myös matkustanut minnekään kun mulla oli ongelmia viisumin kanssa ja menetin rahani mut luottamuksesta ihmiseen selvisin jokamutkan takaa hyvin.. Haluisin kirjottaa lisää kaikkee kuulumisia täältä, parinviikojen ajoilta paljon muutoksia tapahtunut mutta tää netti on jotain niin hidasta etten ehkä kykene.. aluksi tosin netti ei ees toiminut mut kahhvilanpojat ase nsi mulle uuden mozzillan joten betterbetter. käytiin rannoilla ja ollaan jaettu upäiväkodin lapset kahteen rymnään joista toisessa nykyän yleensä olen päivät. ja oon opetttanut myös kuviista ja muita tunteja kun opet on juosseet kaikkien lasten kanssa sairaalaan kun melkein kaikki on ollut kipeinä, kuin myös kevin belgiasta joka on mun uus vapaaehtoistuttava.

puutarhakasvaa ja on myös istutettu aikapaljon maissia ja cassavaa, ja niin mikä parasta meillä on nyt ruokalista, mahdollisesti ensviikosta eteenpäin syödään kaikkea muutakin kuin vaan riisia ja papuja voi JEE! Lapsia on tullut taas yski lisää, viisivuotias Benjamin. Niin ja oon ajatellut kotia, ja pizzaa koska kotiintulo lähestyy. parinviikon päästä lähtetään retkelle kaikkien orpejone kanssa kumasiin ja muualle, rannikolle ja se on sveitsin jonkun yliopiston sponssaama retki, joten sitä odotellessa!

Vaikenen kun ei oo mitään järkee ootella tuhatta vuotta et oma teksti ilmestyy ruudulle, joskus toiste. moi (hyvin informatiivinen ilmoittelu)

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: